• Θεσσαλονίκη Κύπρου 68 Πολίχνη
  • +30 6986785848
  • 2310-587-258
  • info@humancareambulance.gr
Ασθενοφόρα

Εταιρεία - Ιδιωτικά Ασθενοφόρα

H HumanCare Ambulance αναλαμβάνει με τα ιδιωτικά ασθενοφόρα της την προγραμματισμένη η έκτακτη διακομιδή ασθενών σε νοσοκομεία, διαγνωστικά κέντρα, κέντρα αποκατάστασης, οίκους ευγηρίας και προσωπικές τους οικείες όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

Το επιστημονικά πιστοποιημένο και έμπειρο προσωπικό της HumanCare Ambulance φροντίζει για την άμεση ανταπόκριση με τα Ιδιωτικά Ασθενοφόρα της στο κάλεσμα του ασθενούς καθώς και για την ποιοτική και φιλική εξυπηρέτηση του.

Τα σύγχρονα ασθενοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει η HumanCare Ambulance εγγυώνται την ασφαλή διακομιδή του ασθενούς στο σωστό χρόνο. Εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα υλικά δίνουν τη δυνατότητα στο προσωπικό της HumanCare Ambulance να παρέχει στον ασθενή την οποία ιατρική φροντίδα απαιτείται.

Η HumanCare Ambulance συνεργάζεται με ιδιωτικά νοσοκομεία,πολυκλινικές,κέντρα αποκατάστασης,διαγνωστικά κέντρα,οίκους ευγηρίας και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

Η HumanCare Ambulance αναλαμβανει την κάλυψη πάσης φύσεως εκδήλωσης ή εργασίας που απαιτεί την παρουσία ασθενοφόρου και του εξειδικευμένου προσωπικού του,όπως Μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες, Αθλητικές διοργανώσεις, Πολιτιστικές εκδηλώσεις,Δημόσια Τεχνικά έργα

Η HumanCare παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα κατ οίκον νοσηλείας.Το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό της εξασφαλίζει άμεση και ιατρικά ποιοτική φροντίδα.

Τέλος η HumanCarε προμηθεύει τους πελάτες της με ιατρικό εξοπλισμό,ιατρικά μηχανήματα καθώς και κάθε είδους αναλώσιμα υλικά, κατ οπιν παραγγελιάς παραδίδοντας τα κατ οίκον.