• Θεσσαλονίκη Κύπρου 68 Πολίχνη
  • +30 6986785848
  • 2310-587-258
  • info@humancareambulance.gr

ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ

ΛΑΡΙΣΑ – ΒΟΛΟΣ – ΚΑΡΔΙΤΣΑ – ΤΡΙΚΑΛΑ

ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

6985753631

6986785848

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

H HumanCare Ambulance με τα ιδιωτικά ασθενοφόρα της, αναλαμβάνει την προγραμματισμένη ή έκτακτη διακομιδή ασθενών σε νοσοκομεία,διαγνωστικά κέντρα,κέντρα αποκατάστασης,οίκους ευγηρίας και προσωπικές τους οικείες όλο το 24ωρο 365 μέρες το χρόνο.

ΟΧΗΜΑΤΑ

Τα σύγχρονα ιδιωτικά ασθενοφόρα οχήματα τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει η HumanCare Ambulance εγγυώνται την ασφαλή διακομιδή του ασθενούς στο σωστό χρόνο. Εξοπλισμένα με όλα τα απαραίτητα ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα υλικά δίνουν τη δυνατότητα στο προσωπικό της HumanCare Ambulance να παρέχει στον ασθενή την οποία ιατρική φροντίδα απαιτείται.
Διάβασε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το επιστημονικά πιστοποιημένο και έμπειρο προσωπικό της HumanCare Ambulance φροντίζει για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του ασθενούς καθώς και για την ποιοτική και φιλική εξυπηρέτηση του.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Η HumanCare Ambulance συνεργάζεται με ιδιωτικά νοσοκομεία,πολυκλινικές,κέντρα αποκατάστασης,διαγνωστικά κέντρα,οίκους ευγηρίας και ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες.

ΚΑΛΥΨΕΙΣ

Η HumanCare Ambulance αναλαμβάνει την κάλυψη πάσης φύσεως εκδήλωση ή εργασία όπου απαιτεί την παρουσία ασθενοφόρου και του εξειδικευμένου προσωπικού του,όπως Μουσικές εκδηλώσεις και συναυλίες, Αθλητικές διοργανώσεις, Πολιτιστικές εκδηλώσεις, Δημοσιά Τεχνικά έργα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η HumanCare παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα κατ οίκον νοσηλείας.Το έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό της εξασφαλίζει άμεση και ιατρικά ποιοτική φροντίδα.Τελος η HumanCare  προμηθεύει τους πελάτες της με ιατρικό εξοπλισμό,ιατρικά μηχανήματα καθώς και κάθε είδους αναλώσιμα υλικά, κατ οπιν παραγγελιάς παραδίδοντας τα κατ’ οίκον

ΕΔΡΑ

Η HumanCare Ambulance εξυπηρετεί όλο το 24ωρο με σύγχρονα ασθενοφόρα και έμπειρους διασώστες.
Επικοινωνήστε Μαζί μας

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Είναι η διαρκής αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και του στόλου μας  και αυτό επιτυγχάνεται με την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλοι ΕΣΕΙΣ…

Συγκριτικά Πλεονεκτήματα

ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
Tαχύτατη ανταπόκρισή
Aσφαλή και άνετη ιατρική μεταφορά των ασθενών
Ποιότητα των υπηρεσιών μας
Φιλική εξυπηρέτηση
Συνεχής εκσυγχρονισμός των ασθενοφόρων